Kontakt

AMIRA SOFIA

Profesionální tanečnice, lektorka a choreografka. Je majitelkou Studia Slunce.
Má dvacetiletou praxi ve výuce tance. Jejími kurzy prošly stovky žen. Některé z nich dnes samy vyučují.Věnuje se hlavně modernímu a folklórnímu tureckému tanci, čínskému tanci a fantasy stylům - tanec se závoji, tamburínou, šavlí, GBD atd.

Na jejím kontě najdeme  velké akce  jako je  Orient show, Tanec 1001 noci,módní přehlídky tanečních kostýmů, ale i  nespočet  malých večírků a vystoupení na soukromých akcích.

Spolu se svojí kamarádkou Zafirah se baví tvorbou choregrafií, které jsou u nás ojedinělé a nevšední např. China dance, Gothic BD, tanec se šavlí s bojovými prvky a další.

 

                                                                                            Amira Sofia 

                                         Tel. 775 917 061
                                                                                             Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
                                                                                             www.studioslunce.com

ZAFIRAH

Profesionální tanečnice, lektorka a choreografka. Více než 10 let vede vlastní studio pro výuku nejen orientálního tance. Její výukou prošlo již mnoho tanečnic, některé z nich už také profesionálně vystupují nebo vedou vlastní kurzy.
Jako většina tanečnic začínala egyptským kabaretním tancem a folklorem Středního Východu, pak ji uchvátil bollywood a tribal fusion. A právě volnost projevu ve fusion a fantasy oblasti orientálního tance je to, v čem se umělecky našla. Její specialitou je jeho temný a dramatický směr, známý jako "gothic belly dance". V poslední době s nejvíce věnuje tanci se šavlí a asijským tanečním stylům.
V její organizaci proběhlo nejen mnoho menších tematických akcí, ale i taneční gala večery na území celé ČR, několik let byla spolupořadatelkou brněnské Orient show. V současné době se spolu se svojí taneční kolegyní a kamarádkou Amirou Sofií věnuje převážně vystoupením, seminářům a přednáškám v rámci propagace fantasy belly dance. Jejich hlavním projektem je festival "Tanec s fantazií".
Vznášet se při své tvorbě na křídlech fantazie je úžasná věc, a realizace všech, i zprvu ztřeštěných nápadů, skvělá zábava a radost.

 

                                                                                              Zafirah

                                                                                               Tel.  (+420) 608 508 893
                                                                                               Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
@seznam.cz
                                                                                               www.zafirah.com